3PL – Lagerhotell

Vi kan erbjuda full lagerhållning av ert sortiment med in/utleveranser, ompackning, förädling, returhantering samt även kundtjänstfunktion för era kunder om så önskas. Detta ger möjlighet att fokusera på marknaden.

TEXAB har ändamålsenliga lager för kommersiellt gods, alla bra belägna i de tre storstadsområdena.

  • Eget nybyggt lager på 2.740 m2 i Länna industriområde i Stockholm
  • I Ängelholm har vi ett lager på 1.000 m2 i Hjärnarp vid E6:an.
  • Göteborgslagret är mycket centralt beläget på Ringön och är 800 m2.

lager

lagerhotell1

Många av våra kunder väljer även att integrera vår speditions och tullservice till lagertjänsten. Vi tullar in ankommande gods, främst containers, mellanlagrar för vidare distribution till återförsäljare eller detaljister.

Genom fördelaktiga avtal kan ni välja transportörer som Posten, Schenker & DHL eller använda era egna avtal med de transportörer ni föredrar. Vi sköter bokningar och fraktsedelsutskrifter, allt efter era önskemål, via vårt lagerhanteringsprogram som är integrerat med transportörernas bokningssystem.

I Stockholmsregionen är det många importörer som valt att förlägga sitt centrallager hos oss. Det finns en rad fördelar med detta – Stockholmsregionen är Skandinaviens största marknad. Ökad servicegrad till era kunder i marknadsområdet, lägre transportkostnader samt minskad miljöpåverkan är en del av dessa fördelar.

En lagerplacering hos oss innebär även en närhet till marknaderna österut.

Som kund hos oss erhåller ni inloggningskod, så att ni själva kan hålla koll på lagersaldo och orderstatus.

lagerhotell2